dcsimg
samantha.schipani   cc-by-nc-2.0

Phlox stolonifera is a species of Archaeplastida in the family Polemoniaceae.

EOL има податоци за 9 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Phlox stolonifera Sims. Погледајте го овој вид на GBIF