dcsimg
Stephen Thorpe   cc-by-nc-4.0

Diaspididae is a family of Sternorrhyncha.

EOL има податоци за 27 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Diaspididae. Погледајте го овој вид на GBIF
Stephen Thorpe   cc-by-nc-4.0

Живеалишта на Diaspididae

Средините во кои живеат многу видови на Diaspididae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Diaspididae.

Живеалишта на Diaspididae

Средините во кои живеат многу видови на Diaspididae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Diaspididae.