dcsimg
Слика од Synchytrium mercurialis Fuckel 1866
Life » » Fungi

Chytridiomycota

  cc-by-nc-sa-3.0

Chytridiomycota is a phylum of Fungi.

EOL има податоци за 0 атрибути.

  cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Chytridiomycotum

Средините во кои живеат многу видови на Chytridiomycota. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Chytridiomycota.

Живеалишта на Chytridiomycota

Средините во кои живеат многу видови на Chytridiomycota. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Chytridiomycota.