Слика од <i>Acrocordia gemmata</i> (Ach.) A. Massal.
Life » » Fungi » » Ascomycota »

Pyrenulales

L Espersen   cc-by-nc

Pyrenulales is an order of Fungi.

EOL има податоци за 3 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Pyrenulales. Погледајте го овој вид на GBIF