dcsimg
2011 Zoya Akulova   cc-by-nc

Zaluzianskya villosa is a species of Archaeplastida in the family Струпници.

EOL има податоци за 14 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Zaluzianskya villosa F. W. Schmidt. Погледајте го овој вид на GBIF