dcsimg

Zanthoxylum trijugum is a species of Archaeplastida in the family Седефчиња.

EOL има податоци за 15 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Zanthoxylum trijugum (Dunkley) Waterman. Погледајте го овој вид на GBIF