dcsimg
Oluna & Adolf Ceska   cc-by-nc-sa-3.0

Diaporthaceae is a family of Fungi.

EOL има податоци за 14 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Diaporthaceae. Погледајте го овој вид на GBIF
Oluna & Adolf Ceska   cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Diaporthaceae

Средините во кои живеат многу видови на Diaporthaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Diaporthaceae.

Живеалишта на Diaporthaceae

Средините во кои живеат многу видови на Diaporthaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Diaporthaceae.