dcsimg

Apometriocnemus is a genus of Diptera in the family Chironomidae.

EOL има податоци за 7 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Apometriocnemus. Погледајте го овој вид на GBIF