dcsimg
Life » » Fungi » » Ascomycota »

Coryneliales

Coryneliales is an order of Fungi.

EOL има податоци за еден атрибут:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Coryneliales. Погледајте го овој вид на GBIF