dcsimg
Слика од Cordyceps militaris (L.) Fr. 1818
Life » » Fungi »

Торбести габи

Ascomycota

JC Schou   cc-by-nc

Ascomycota (Торбести габи) is a phylum of Fungi.

EOL има податоци за 7 атрибути, и тоа:

JC Schou   cc-by-nc

Живеалишта на Торбести габи

Средините во кои живеат многу видови на Торбести габи. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Торбести габи.

Живеалишта на Торбести габи

Средините во кои живеат многу видови на Торбести габи. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Торбести габи.