dcsimg
Life » » Fungi » » Aphelidea

Aphelidiaceae

Aphelidiaceae is a family of Aphelidea.

EOL има податоци за 2 атрибути, и тоа:

Живеалишта на Aphelidiaceae

Средините во кои живеат многу видови на Aphelidiaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Aphelidiaceae.

Живеалишта на Aphelidiaceae

Средините во кои живеат многу видови на Aphelidiaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Aphelidiaceae.