dcsimg

Pepino mosaic virus is a species of Viruses in the family Alphaflexiviridae.

EOL има податоци за еден атрибут:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Pepino mosaic virus. Погледајте го овој вид на GBIF