2005 Cirrus Digital Imaging   cc-by-nc-sa-3.0

Hemiptera (полутврдокрилци) is an order of Инсекти.

EOL има податоци за 14 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на полутврдокрилци. Погледајте го овој вид на GBIF
2005 Cirrus Digital Imaging   cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на полутврдокрилци

Средините во кои живеат многу видови на полутврдокрилци. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови полутврдокрилци.

Живеалишта на полутврдокрилци

Средините во кои живеат многу видови на полутврдокрилци. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови полутврдокрилци.