dcsimg
Arthur Chapman   cc-by-nc-sa

Westringia fruticosa is a species of Archaeplastida in the family Усноцветни.

EOL има податоци за 13 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Westringia fruticosa (Willd.) Druce. Погледајте го овој вид на GBIF