dcsimg
Femorale   cc-by-nc

Fusitriton is a genus of Полжави in the family Cymatiidae.

EOL има податоци за 28 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Fusitriton. Погледајте го овој вид на GBIF