dcsimg
Слика од Orphella
Life » » Fungi

Zoopagomycota

  cc-by-nc

Zoopagomycota is a phylum of Fungi.

EOL има податоци за еден атрибут:

  cc-by-nc

Живеалишта на Zoopagomycotum

Средините во кои живеат многу видови на Zoopagomycota. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Zoopagomycota.

Живеалишта на Zoopagomycota

Средините во кои живеат многу видови на Zoopagomycota. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Zoopagomycota.