dcsimg
2010 Zoya Akulova   cc-by-nc

Vernonia arkansana is a species of Archaeplastida in the family главоцветни.

EOL има податоци за 13 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Vernonia arkansana DC.. Погледајте го овој вид на GBIF