dcsimg
C. E. Timothy Paine   cc-by-nc-2.0

Byrsonima arthropoda is a species of Archaeplastida in the family Малпигии.

EOL има податоци за 24 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Byrsonima arthropoda A. Juss.. Погледајте го овој вид на GBIF