dcsimg
2017 Zoya Akulova   cc-by-nc

Chenopodium quinoa is a species of Archaeplastida in the family Штирови.

EOL има податоци за 23 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Chenopodium quinoa Willd.. Погледајте го овој вид на GBIF