2013 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Haurakia is a genus of Полжави in the family Rissoidae.

EOL има податоци за 17 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Haurakia. Погледајте го овој вид на GBIF