Southern California Coastal Water Research. Southern California Coastal Water Research. Year: 2011.   cc-by-nc

Glossaulax is a genus of Полжави in the family Naticidae.

EOL има податоци за 16 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Glossaulax. Погледајте го овој вид на GBIF