dcsimg
Guy Eric Onjalalaina   cc-by-nc-4.0

Loxogramme is a genus of Archaeplastida in the family слатки папрати.

EOL има податоци за 12 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Loxogramme. Погледајте го овој вид на GBIF