dcsimg
  cc-publicdomain

Apolychrosis is a genus of Lepidoptera in the family Tortricidae.

EOL има податоци за 4 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Apolychrosis. Погледајте го овој вид на GBIF