dcsimg
2009 Barry Rice   cc-by-nc-sa-3.0

Lactuca sativa (Зелена салата) is a species of Archaeplastida in the family главоцветни. They are associated with freshwater habitat.

сите записи

EOL има податоци за 20 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Зелена салата. Погледајте го овој вид на GBIF