dcsimg

Чашкести лишаи

добавил wikipedia emerging languages
лиценца
cc-by-sa-3.0
авторски права
Автори и уредници на Википедија
изворно
посети извор
соработничко мреж. место
wikipedia emerging languages

Чашкести лишаи: Brief Summary

добавил wikipedia emerging languages

Предлошка:Automatic taxobox Чашкестите лишаи (науч. Cladoniaceae) се фамилија од лишајни габи од редот Леканоровидни. Тука спаѓаат еленската мов и чашкестиот лишај (Cladonia).

лиценца
cc-by-sa-3.0
авторски права
Автори и уредници на Википедија
изворно
посети извор
соработничко мреж. место
wikipedia emerging languages