dcsimg
Justine, J.-L.   cc-by-nc

Abalistes filamentosus is a species of Balistidae in the family Balistidae.

EOL има податоци за 12 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Abalistes filamentosus Matsuura & Yoshino 2004. Погледајте го овој вид на GBIF