Cludio Dias Timm   cc-by-nc-sa

Tetrapoda (четириношци) is a class of ’рбетници.

EOL има податоци за 10 атрибути, и тоа:

Cludio Dias Timm   cc-by-nc-sa

Живеалишта на четириношци

Средините во кои живеат многу видови на четириношци. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови четириношци.

Живеалишта на четириношци

Средините во кои живеат многу видови на четириношци. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови четириношци.