Russ Hopcroft, UAF   cc-by-nc

Tiaropsis multicirrata is a species of Жаркари in the family Tiaropsidae.

EOL има податоци за 19 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Tiaropsis multicirrata (M. Sars 1835). Погледајте го овој вид на GBIF