Tiaricodon coeruleus is a species of Жаркари in the family Halimedusidae.

EOL има податоци за 7 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Tiaricodon coeruleus Browne 1902. Погледајте го овој вид на GBIF