WoRMS Editorial Board   cc-by-nc-sa-4.0

Stauridiosarsia is a genus of Жаркари in the family Corynidae.

EOL има податоци за 7 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Stauridiosarsia. Погледајте го овој вид на GBIF