WoRMS Editorial Board   cc-by-nc-sa-4.0

Bucardium is a genus of Школки in the family Cardiidae.

EOL има податоци за 14 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Bucardium. Погледајте го овој вид на GBIF