2009 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Cardiida is an order of Школки.

EOL има податоци за 13 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Cardiida. Погледајте го овој вид на GBIF