2010 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Lucinoidea is a superfamily of Школки.

EOL има податоци за 13 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Lucinoidea. Погледајте го овој вид на GBIF