N Sloth   cc-by-nc

Pholadoidea is a superfamily of Школки.

EOL има податоци за 13 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Pholadoidea. Погледајте го овој вид на GBIF