Southern California Coastal Water Research. Southern California Coastal Water Research. Year: 2011.   cc-by-nc

Volvulella is a genus of Полжави in the family Rhizoridae.

EOL има податоци за 13 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Volvulella. Погледајте го овој вид на GBIF