dcsimg
Arthur Chapman   cc-by-nc-sa

Aspleniaceae (spleenworts) is a family of plants.

EOL има податоци за 17 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Aspleniaceae