dcsimg
549.bi image 68526
  cc-by-nc-sa-3.0

Caryophyllaceae (carpetweeds) is a family of plant.

EOL има податоци за 19 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Каранфили