dcsimg
2010 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Asparagales is an order of Archaeplastida.

EOL има податоци за 4 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Asparagales. Погледајте го овој вид на GBIF