dcsimg
2010 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Lycopodiales is an order of Archaeplastida.

EOL има податоци за 8 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Lycopodiales. Погледајте го овој вид на GBIF