dcsimg
2000 California Academy of Sciences   cc-by-nc-sa-3.0

Pinales (Боровидни) is an order of Archaeplastida.

EOL има податоци за 7 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Боровидни. Погледајте го овој вид на GBIF