cc-publicdomain

Gonionotophis poensis is a species of Serpentes in the family Lamprophiidae.

EOL има податоци за 16 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Gonionotophis poensis (Smith 1849). Погледајте го овој вид на GBIF