dcsimg

Pedinomonadaceae is a family of chlorophytes. They are photoautotrophs.

сите записи

EOL има податоци за 25 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Pedinomonadaceae. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Pedinomonadaceae

Средините во кои живеат многу видови на Pedinomonadaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Pedinomonadaceae.

Живеалишта на Pedinomonadaceae

Средините во кои живеат многу видови на Pedinomonadaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Pedinomonadaceae.

Pedinomonadaceae има 1 потставка: