dcsimg
542.6900229259
Andres Hernandez S.   cc-by-nc-sa

Cerambycidae (long-horned beetles) is a family of beetles.

EOL има податоци за еден атрибут:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на стрижибуби