dcsimg
David d'O / Schaapmans   cc-by-nc-sa

Equus quagga (Plains Zebra) is a species of mammals in the family Equidae. They are native to The Neotropics. Individuals are known to live for 240 months. Reproduction is viviparous and dioecious.

сите записи
сите записи

EOL има податоци за 23 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на обична зебра. Погледајте го овој вид на GBIF