cc-by-nc

Amphistegina is a genus of дупконосци in the family Amphisteginidae.

EOL има податоци за 25 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Amphistegina d'Orbigny 1826. Погледајте го овој вид на GBIF