Biodiversity Heritage Library   cc-by-nc-sa

Galanthus is a genus of Archaeplastida in the family Amaryllidaceae.

EOL има податоци за 6 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Galanthus. Погледајте го овој вид на GBIF