dcsimg
Слика од Amoeboaphelidium Scherffel 1925
Life » » Fungi » » Aphelidea

Amoeboaphelidium Scherffel 1925

  cc-by-nc

Amoeboaphelidium is a genus of Aphelidea.

EOL има податоци за 2 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Amoeboaphelidium Scherffel 1925. Погледајте го овој вид на GBIF