dcsimg

Mangora ayo is a species of spiders in the family Orb Weavers.

EOL има податоци за 3 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Mangora ayo Levi 2007. Погледајте го овој вид на GBIF