dcsimg
2007 Dr. Amadej Trnkoczy   cc-by-nc-sa-3.0

Viola reichenbachiana is a species of Archaeplastida in the family Љубичици (темјанушки).

EOL има податоци за 23 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Viola reichenbachiana Jord. ex Boreau. Погледајте го овој вид на GBIF