dcsimg

Aspidopterys is a genus of plants in the family Malpighiaceae.

EOL има податоци за 4 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Aspidopterys. Погледајте го овој вид на GBIF